hoe je een open haard rooster te schilderen

Uw haard rooster is wat je ziet als er geen brand brullende de open haard. Open haarden zijn van nature sooty, vies en moeilijk schoon te houden, maar een goed onderhouden haard rooster kan deze ruimte er beter uitzien en zijn gemakkelijker te reinigen. Aan het begin en einde van elke winter, verf je open haard rooster is op zoek naar leuke het hele jaar te houden.

Klaar maken

Het vinden van de juiste verf

Als je in het reinigen van het rooster binnen, te beginnen door het vastleggen van plastic dekzeilen of bescherming voor uw vloer. Als je buiten komt te werken, zelf bepalen hoeveel bescherming je nodig hebt. Verschillende lagen van kranten of lappen kan prima werken.

Het toepassen van de verf

Het schoonmaken van de Rooster

Begin met het kloppen uit elke brokken van as met het handvat van een staalborstel. Gebruik dan de staalborstel om kleinere groepjes van as en puin klampt zich vast aan het rooster weg te reinigen. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de conditie van het rooster. Gebruik een vochtige doek of tuinslang om weg te spoelen van de as en deeltjes op het metaal. Laat de metalen volledig drogen.

Vervang de kranten of bescherming van het oppervlak, zodat je niet wakkeren de oude as en puin op. Dan, om te zorgen voor de best mogelijke hechting tussen metaal en verf, de voorbereiding van het metaaloppervlak voor het schilderen met behulp van een oplosmiddel reiniger zoals aceton. Vuil, olie, vet en andere vreemde stoffen die zich aan het metaal mogelijk niet zichtbaar voor het oog, maar een grondige stoom of chemische reiniger alles wat verf van hechten aan het oppervlak vrijgave opheft. Wees er zeker en volg alle waarschuwingen van de fabrikant van het product dat u kiest.

Zodra het rooster is schoongemaakt, en het oppervlak voorbereid voor het schilderen, gebruik dan een “Heat Resistant Paint” speciaal ontwikkeld om hoge temperaturen te weerstaan. Verven zoals “Haard verf” of “Stove paint” zullen werken als ze worden bestempeld als ‘Heat-resistant. ” Kijk voor verf die is getest om hittebestendig zijn tot ten minste 1200 ° F (648 ° C). Deze verf is geformuleerd niet te schilferen, verkleuren of bleken uit, en het zal de herhaalde thermische cycli van warme en koude gevonden in open haarden restand.

Rooster verf komt in een verscheidenheid van kleuren-van rood naar blauw op de standaard zwart. Wees niet bang om te proberen het toevoegen van een vleugje kleur aan uw haard door het kleuren van je rooster zijn. Als je niet bevalt, kun je altijd nog een tweede laag van zwart!

Gebruik of een sproei of een borstel om de verf aan te brengen. U kunt een combinatie van kwast en verf gebruiken als goed. Rollers neiging om luchtbellen achter in het verfoppervlak en zijn niet zo effectief. Ook veel open haard verven zijn ontvlambare toen in vloeibare vorm, dus geen open vuur te schilderen rond.

Spray het rooster licht, met behulp van verschillende lagen verf in plaats van een zware applicatie. Alloq de verf drogen tussen lagen-meestal van 15 tot 20 minuten. Gebruik minimaal 2 lagen of wat je nodig hebt om gelijkmatig betrekking hebben op alle vlakken.

Afronden

Alow het rooster nacht drogen voordat het, hoewel het algemeen droog aanvoelt binnen het uur.

Gooi alle lappen, bekledingen en bescherming volgens de aanwijzingen op de oplosmiddelen en verf. Nu, leun achterover en geniet van de frisheid van uw “nieuwe” rooster.