hoe je een tin plafond schilderen

Het schilderen van een tin plafond is een vrij eenvoudig project omdat veel tin plafonds al een coating van primer. Veel geprefabriceerde tin plafonds ontwerpen in hen gestempeld, sommige van hen nogal sierlijke. Het wordt aanbevolen om lichtere of neutrale kleuren gebruiken om dit type plafond te schilderen, veel tin plafond ontwerpen werpen schaduwen die te diep als een donkerdere kleur wordt gebruikt te worden.

Veeg de plafondpanelen met een vochtige doek om elk oppervlak vuil te verwijderen. Als je merkt dat elke kleine roestvlekken, zorgvuldig zand ze weg.

Stap 1-Clean en Prime Ceiling

Gebruik een vachtroller om een ​​goede kwaliteit latex verf aan te brengen; lamswol zal verf verspreid in alle spleten van het plafond patroon. Breng 2 zelfs lagen en laat zelfs droogtijd tussen de eerste en tweede degenen.

Stap 2-Roll on Paint

Als u het schilderen van een tin plafond met decoratieve patronen en wil deze uit te brengen, gelden verf om ze in een complementaire kleur met een kleinere detaillering borstel. Zodra alle verf droog is, borstel op een beschermende laag vernis te voorkomen dat de verf van chippen.

Stap 3-toevoegen Detaillering en Varnish