hoe je een Venetiaans venster blind te monteren

Montage van een Venetiaanse blind venster kunt u bepalen hoeveel licht te laten in een kamer. In koude winters, dit soort venster blind is zeer nuttig in warm houden in het huis. In warme zomers, kan Venetiaanse venster blind te voorkomen zinderende stralen in het huis en houden de kamer koel.

Je hebt 2 opties: om uw blind te installeren in het raamkozijn of hang het buiten het raamkozijn. Als je de blinden in het kozijn te installeren hoeft u niet verlengde staven.

Stap 1 – Bepaal waar de Blind Mount

Zorg ervoor dat alle zijden van het paneel nauwkeurig te meten. Wilt u uw blinde hangen binnenkant van het raam, moet u de afstand in het frame te meten. Als u de installatie van de blinden buiten, beslissen hoe ver je wilt dat ze verder gaan dan het raam.

Stap 2 – Neem Metingen van de Windows

Verwijder alle montagebeugels en schroeven die bij de blinde kit. Gebruik een elektrische schroevendraaier aan de beugels op het raamkozijn monteren. Wees voorzichtig om de juiste afstand te meten zodat de beugels op gelijke afstand van elkaar. Bevestig de blind aan de beugels en voeg de doppen voorzien om te voorkomen dat de blinde uit glijden.

Stap 3 – Hoe de Blind Mount