hoe je je eigen herbicide maken

Met de stijgende interesse in natuurlijke groene leven, maken van uw eigen eco-vriendelijke herbicide is een manier kunt u een biologische tuin te onderhouden. U zult waarschijnlijk het grootste deel van de ingrediënten voor het maken van natuurlijke herbiciden in uw huis, omdat de benodigde ingrediënten zijn gemeenschappelijke keuken pantry items.

De meest voorkomende en meest gebruikte ingrediënt in zelfgemaakte herbiciden is azijn. U kunt bijna elke vorm van azijn, inclusief goedkope gewone witte azijn gebruiken. Om ½ kopje herbicide gebruik maken

Basic Azijn Base Recept

Meng deze drie ingrediënten samen en plaats ze in een spuitfles en spuit het mengsel op uw planten. De azijn doodt het onkruid en het zout voorkomt dat het onkruid groeien. Zeep maakt het herbicide mixutre vast te klampen aan de plant;. Een andere azijn recept omvat het gebruik van jenever

Andere opties

Azijn herbiciden als brede niet-specifieke herbiciden en wat ze in contact komen met doden. Hierdoor is het belangrijk om aandacht te besteden aan windomstandigheden alvorens het mengsel. Je moet ook weten of er sprake is van het potentieel voor regen of mist vanwege een wind of een briesje zal de herbicide buiten het gebied waar u het spuiten verspreiden. Vocht, zoals regen of mist, zal ook verdunnen de herbicide en maken het ineffectief.

Een andere zeer eenvoudige en basisaanpak onkruidbestrijding is het gebruik van kokend water. Master Gardeners over de hele wereld gebruik maken van deze uiterst effectieve methode;. Het proces is zeer eenvoudig. Kook genoeg water te gieten over de onkruid of planten die u wilt om te doden. Wanneer het water de gewenste temperatuur heeft bereikt, giet het boven op de planten en binnen enkele dagen, moet de plant begint zwart wordt en sterven. In wezen heb je het gekookt tot de dood. Met behulp van deze methode van zelfgemaakte herbicide is buitengewoon milieuvriendelijk en veilig voor huisdieren en kinderen, die kunnen worden in het gebied. Echter, net als de azijn recept, kokend water is een niet-specifieke benadering van weed-doden, zodat planten in de buurt van wat je te doden kan ook worden uitgevoerd door het kokende water. Zout wordt ook veel gebruikt als een plant en onkruidverdelger. Een veel voorkomende en meest gebruikte methode om te blijven oprit naden vrij van onkruid is om een ​​lijn van steenzout verspreid langs de naad. Rock zout zullen alle planten die het in contact komt met de doden, maar dit, ook, is een non-specifieke aanpak. Als je te veel zout gebruikt, kunt u een giftige toestand van de bodem, waar geen planten groeien creëren. Gebruik zout kan bijzonder problematisch zijn als het gebied waar het zout is ook geplaatst veel waterafvoer ontvangt. De combinatie van het gebruik van zout en de hoeveelheid water afvoer kan het gebied waar planten niet zal groeien toenemen;. Homemade herbiciden en organische aanpak van plagen en onkruidbestrijding kan zeer effectief zijn. Zij zijn goedkoper dan commerciële onkruidbestrijdingsmiddelen en zijn beter voor de ecologie van de aarde.