hoe je sjablonen voor plint gieten maken

Snijden en coping plint gieten kan een tijdrovende en lastige klus. Deze job is gemaakt veel gemakkelijker met een jig genaamd “The Coper”, die de plint houdt terwijl je het hoofd te bieden. Het maken van een sjabloon voor de Coper is niet te moeilijk met de juiste kennis. Hier zijn de stappen om het maken van een goede template.

Wrijf een dun laagje wax op de rand van de 1-inch plint stuk. Plaats het in de vormbak, was naar beneden, en de top is goed tegen de aanslag op de top van de lade. Cut ½ inch van de onderkant van het andere stuk plint te gebruiken als een reliëf blok (het reliëf blok worden gesneden uit ander hout die dezelfde dikte van de bodem van de basisplaat indien nodig). Wrijf wax op het reliëf blok. Plaats het reliëf blok stevig tegen de onderkant van de plint.

Toots en apparatuur die nodig

Zorgen voor de Por-A Kast is bij kamertemperatuur, pour 2 el. (30 ml) van de Por-A-Kast Deel A in een van de meetkommen. Giet 30 ml Por-A Kast deel B in de andere beker. Giet beide delen in de mengbeker en roer gedurende 20 seconden zachtjes mengen. Zorg ervoor dat u schrapen mengsel van de zijkanten van de beker tijdens het mengen. Het mengsel heeft een werktijd van 1 1/2 minuten wanneer het wordt gecombineerd.

Stap 1: Snijd de Baseboard Pieces

Ervoor zorgen dat de vormbak is vlak en stabiel is, giet het mengsel in de lade. Na ongeveer 4-5 minuten de sjabloon uit de bak, waardoor de bodemplaat bevestigd. Als het wordt geplakt, tikt u gewoon op het dienblad of draai hem voorzichtig zodat de template uit zal vallen. Leg de mal opzij gedurende 10 tot 15 minuten uitharden. De exacte tijd is afhankelijk van de luchttemperatuur. Als u de plint te verwijderen voordat de mal is uitgehard, kan het ertoe leiden dat de mal te krimpen. Je kunt gewoon laat een nacht in de lade, als je eenmaal de sjabloon hebt gestort als je wilt.

Stap 2: Meng de Por-A-Kast

Verwijder de plint van de sjabloon. Als een van de Por-A-Kast heeft gelekt achter de plint, trim het af met een scherp mes. Voer de router blade beetje over de template rand om te zien of er een plek die het niet kan krijgen in. Als er, gebruik maken van de file om licht te dienen dit gebied om de ruimte voor de bit te bieden. De sjablonen moeten vereisen zelden indienen.

Stap 3: Maak de Template

Leg de mal in de Coper en vastschroeven. Het moet stevig op zijn plaats.

Stap 4: Knip de Template

Zorg ervoor dat u in een goed geventileerde ruimte, terwijl het doen van een gieten, en draag handschoenen en een veiligheidsbril.

Stap 5: Leg de mal in de Coper

Bezorgdheid over de veiligheid