hoe keramische wand tegels leggen

Wandtegel installatie kan aantrekkelijk interieur oppervlakken te produceren voor uw huis, en het is ook een van de meest goedkope opties om u te helpen een decoratieve muur te creëren. Keramische wand tegel is gemakkelijk te verzorgen, waardoor het een populaire keuze door huiseigenaren maakt. Eenvoudige installatie draagt ​​verder bij aan de aantrekkingskracht van de tegels. Wandtegel is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Dit helpt u om een ​​frisse en aantrekkelijke look in uw huis te creëren. De gids hieronder kunnen u helpen het project succesvol te ondernemen in uw huis.

Zoek het midden van de muur. Gebruik niveau van de timmerman om de verticale en horizontale lijnen die elkaar kruisen tekenen. Dry passen in een rij tegels van het centrum en naar buiten te werken tot je de muur eindigt bereiken. De tegels aan beide uiteinden van de rij moet van een vergelijkbare grootte zijn. Als u op: een ongelijkheid, moet u een aantal aanpassingen aan te brengen op de verticale referentielijn om het gewenste resultaat is bereikt.

Stap 1 – Markeringen

Breng een dun laagje tegellijm in het centrum waar je beginnen om de tegels te leggen. Bestrijken een 3-square feet met lijm. Verspreiden gelijkmatig met de gladde deel van de troffel. Gebruik het getande deel van de troffel randen maken het kleefmiddel. Dit zal de effectieve bevestiging van de tegels te vergemakkelijken.

Stap 2 – Breng Adhesive

Neem een ​​tegel en druk deze stevig in de lijm. Draai de tegel iets naar een sterke band met de lijm te creëren. Installeer tegel afstandhouders op elk van de vier zijden van de tegel. Dit helpt om consistente grout lijnen te creëren. Trim de tegels aan de randen met een tegel cutter om een ​​betere pasvorm te schakelen. Verminder scherpte langs de randen tegel met 100-grit schuurpapier. Leg de tegels in 3-square feet gedeelten totdat de gehele wand is bedekt met tegels.

Stap 3 – Leg de tegels

Het kan moeilijk zijn om tegels om de gewenste vorm vormen in moeilijk bereikbare plaatsen en rond obstakels. Gebruik tegel tangen, als een tegelsnijder ontoereikend is voor een effectieve vormgeving. Smoren off kleine stukjes van de tegel totdat het voldoet aan de gewenste vorm. Laat de tegels een nacht in de lijm.

Stap 4 – onregelmatige vormen en obstakels

Trek de tegel spacers en dienovereenkomstig te bereiden de specie. Voegenrenovatie toegepast in de keuken of badkamer, wordt een water repellent vereist. Het beste is om de specie toepassen 3-square feet secties. Breng de specie met een rubberen drijver in een hoek van 45 graden. Druk stevig op de specie, zodat het de bodem van de naden bereikt. Gebruik een spons en schoon water overtollige specie uit te wissen. Laat ongeveer 1 uur voor de specie te drogen. Buff de specie lijnen met een zachte doek.

Stap 5 – Grout Toepassing

Buff de specie lijnen weer na 1 dag tot elke grout waas te wissen. Stop de snede tegel randen met siliconenkit. Voor tegels in de keuken of badkamer, moet u een schimmel resistent kalefateren gebruiken.

Stap 6 – Breng Caulk