hoe kwekerij meubilair te schilderen

Het is altijd spannend en leuk om te kwekerij meubels te kopen. Maar wat nog leuker is als je het zelf maakt. Als je een drukke ouder bent en je geen tijd hebt om een ​​wieg van de grond af te maken, kunt u nog steeds een persoonlijk tintje DIY om meubels van uw kind zelf te schilderen. Hier zijn de stappen over hoe om te schilderen kwekerij meubilair met gemak.

Schuur het oppervlak van het hout van het meubilair. Gebruik 80 schuurpapier voor ruwe plekken en 180 schuurpapier om het een lichte finish.

Stap 1 – Sand the Wood

Als het meubilair geen knopen bevat, moet je ze af te dichten, zodat de verf niet zal bloeden in het hout. Gebruik een foam kwast voor het bekleden van een laag van knoop sealer op de knopen. Wacht tot de eerste laag te drogen alvorens de tweede. Wacht ongeveer een uur voor het schuren van de knopen aan het oppervlak glad.

Stap 2 – Sluit de Knots

Verwijder de stof van het schuren. Gebruik een vochtige doek om het oppervlak voorzichtig schoon te vegen. Breng een dunne laag primer op het oppervlak van het hout. Zie erop toe dat het in lijn is met de trein van het hout. Laat ze drogen voor een uur of twee. Zand met behulp van een 180 grit schuurpapier. Nogmaals, verwijder het stof met een vochtige doek. Smeer de tweede laag primer. Herhaal de stappen van het laten drogen, schuren, en veegde het zand weg met een vochtige doek.

Stap 3 – Prime

Roer de verf goed. Werk aan de basislaag van toepassing. Net als bij de primer, heb je ook om het graan van het hout te volgen. Laat de basislaag volledig drogen. Solliciteer andere laag. Wat meubilair moet worden aangebracht met meerdere lagen voordat het een perfecte afwerking kan hebben. Zorg ervoor dat u voldoende tijd in tussen de lagen, zodat de verf zal niet kromtrekken, rimpel, of ongelijk.

Stap 4 – Paint

Hier komt het leuke gedeelte, waar u kunt verkennen en experiment. Met potlood maken verf stippen op het oppervlak van het hout. U kunt acryl gebruiken om versieringen of ontwerpen toe te voegen in het meubilair. Een leuk idee zou zijn om de naam van uw baby te schrijven op het meubilair. Het geschreven woord heeft geen formele of zelfs te zijn. Het schrijven van het als een kind zou het meubilair een speciaal tintje te geven.

Stap 5 – Aanpassen

U kunt ook stenciled ontwerpen. Met behulp van sjablonen, kunt u vormen zoals vlinders, bloemen of sterren verf op het oppervlak van het hout. Een ander idee dat je zou kunnen gebruiken zou zijn om uit te snijden vormen van droge spons. U kunt een stempelkussen gebruiken om de spons te kleuren of verf met behulp van acrylverf. Stempel de vorm op het meubilair. Maak je geen zorgen over het maken van een vergissing. U kunt eenvoudig wissen met een natte papieren handdoek voordat de verf droogt.