hoe om te schilderen foam kroonlijst

Geschilderd schuim kroonlijst kan een relatief betaalbare en effectieve manier om het uiterlijk van uw muren en plafonds of u op zoek bent naar een ruimte op te helderen of voeg gesofisticeerde accenten te verbeteren zijn. Hieronder vindt u enkele tips over de gereedschappen, materialen en de stappen die u nodig hebt om dit kleurrijke opknappen project te voltooien.

Begin met het selecteren van de verf kleur van uw keuze-latex verf heeft de neiging het beste te werken voor dit project. Foam kroonlijst is klaar om te schilderen en vereist geen primer toepassingen vereisen. Selecteer een schone, middelgroot borstel om vooraf geïnstalleerde gieten verf, of gebruik maken van een roller borstel voor materiaal dat al op zijn plaats. Bedek uw werkgebied, zoals de vloer en muren met canvas, vinyl of plastic zeilen.

Stap 1 – Bereid Paint Workstation

TIP: Ed Kimble, ons schilderij expert, stelt: “Gebruik nooit krant voor drop doeken, gebruikt u een plastic zeil of canvas druppel doeken.”

Stap 2 – Verf Foam Vormen van de Kroon

Het is makkelijker om te schilderen schuim kroon vormen voorafgaand aan het installeren. In dit geval lag gedeelten van het materiaal op de krant, gezicht omhoog. Verf met 1 of 2 lagen, en vervolgens laten drogen voordat installing.For vooraf geïnstalleerde molding, jas een rol borstel met verf, die in een verf lade is gegoten.

Vervolgens gebruikt u de roller borstel om de verf aan te brengen om de geïnstalleerde schuim kroonlijst. Eindig met het schoonmaken van de borstels met het schoonmaken verf product.