hoe om te schilderen rond plinten

Geloof het of niet, er is een eenvoudiger manier om plinten dan nauwgezet schilderen snijd ze in met een kleine borstel. In plaats van uren langzaam gaan over de plinten, en zorg ervoor om geen verf op hen veel uitgeven, kunt u de muren te schilderen net boven de plinten op een manier die een rechte lijn verf en geen verf op het hout te garanderen. Zodra u de techniek te leren, kunt u zich wenden tot zowat elke ondergrond die zorg nodig heeft om het uitvoeren van verf of ongewenste vlekken te voorkomen. Maakt niet uit hoeveel plinten moet je rond te schilderen, zal het grootste deel van de werkvoorbereiding zijn. Met dat uit de weg, het schilderij wordt het makkelijke gedeelte.

De eerste stap is om alles wat je nodig hebt voor de taak te verzamelen. Het maakt het een stuk makkelijker als alles is goed voor je. Op die manier hoeft u geen tijd te verspillen het verzamelen van het na het feit. Laat de verf gemengd en klaar om, schone borstels en alle andere benodigdheden binnen handbereik een arm toe te passen.

Stap 1: Bereid de Supplies

Om te beginnen met de techniek van deze speciale schilder, trek een lengte van tape lang genoeg is om mee te werken, maar nog steeds binnen een handzaam formaat. Laat enkele centimeters overlappen waar de plint aan de vormen, en waar de plint aan de muur, plak de tape om de plint in zo recht een lijn mogelijk te maken. Het moet niet meer dan een millimeter of twee van de muur. Blijf de tape langs de plint en gelijkmatig straightly plakken. Ga zo verder tot het gehele plint top is bedekt.

Stap 2: Afplakband

Laad de breeuwen pistool met kalefateren van de schilder en voor te bereiden voor de toepassing. Wanneer de rand van de plakband aan de muur die het pistool in een hoek zodat de punt drukt in wanneer de plint aan de muur, voert een klein, zelfs streep kit de gehele lengte van de plint. Als je moet, gaan over eventuele vlekken je missen. Het hoeft niet erg dik.

Stap 3: Schilder Caulk

Met je wijsvinger, glad uit de hele kraal van kalefateren, zodat het soepel wordt samengedrukt tussen de bovenrand van de band en de muur.

Stap 4: glad met de vinger

Nu kun je schilderen langs de bovenrand van de plint, het snijden in de muur zonder dat eventuele verf op de plint. Wees voorzichtig om geen verf niet te veel uitgeven, zodat het loopt over de bodem van de tape. De gehele lengte van de muur kan als dit in een minuut of zo. Maak je geen zorgen over te gaan hoger dan twee duim of zo boven de plint. Je zult de rest van de muur te krijgen met een roller.

Stap 5: Paint

Na het snijden in wordt gedaan, trek van de strook plakband, uit te trekken en weg van de muur als jij. U zal worden overgelaten met een perfect rechte rand van verf en geen druppel te vinden op de plint.

Stap 6: Verwijder Tape

Dit is een geweldige techniek voor het schilderen van rond plinten. In plaats van te proberen om het te oogbol en om een ​​uur gaat over een plint te voorkomen dat het nat met verf, gebruikt deze truc en worden gedaan in een paar minuten.