hoe oriented strand board verf

OSB, of oriented strand board, is een parket product vaak gebruikt als mantel in muren, vloeren en daken. Het is goedkoper dan triplex en zonder interne gaten, stijver. Fabrikanten van OSB bedekken vaak met een waterbestendige film en voeg boraatverbindingen het hout, waardoor het giftig voor insecten zoals termieten en houtborende kevers;. Veel mensen verkiezen OSB multiplex of andere alternatieven omdat het makkelijk te verwijderen en schroef in, maar ook milieuvriendelijker. Het wordt gevormd door lagen strengen van hout, dat een bonte oppervlak vormt waardoor het moeilijk en frustrerend om goed te schilderen. Hoewel moeilijk tegenover schilderen triplex, is het niet onmogelijk, en veel DIY fans hebben verschillende uitvoeringswijzen taak gevonden.

Langdurige blootstelling aan vocht OSB kan de houtvezels te tillen en een aparte, het vernietigen van uw verf baan. Primer is essentieel voor het elimineren die potentieel probleem voor een meer professionele uitstraling. Acryl latex vlek-blokkerende primer zal geen vlekken op de OSB verbergen. Dit sluit ook de verf en voorkomt doorbloeding. Gebruik een blok-filler primer in de kloof tussen strengen van hout in te vullen, is het daarmee het geven van een gladdere look. Breng twee lagen primer en laat het dan volledig opdrogen voor het schilderen.

Stap 1 – Kies de beste Primer

Gebruik olieverf essentieel. Gewoon het schilderen van de OSB zoals je multiplex zou schilderen zal de OSB ruwer te verlaten en de verf zal bloeden door middel van regelmatige primer, terwijl het gebruik van verf op waterbasis zorgt ervoor dat de OSB te schillen na verloop van tijd, waardoor het lijkt onaantrekkelijk en vereisen regelmatig onderhoud.

Stap 2 – Kies de juiste verf

Breng een toplaag van op olie gebaseerde verf in de kleur van uw keuze en laat ze drogen. Herhaal dit proces. . Op het einde, zal je een prachtig geschilderde OSB muur, dak of vloer die lang moeten duren hebben, sinds de jaren 1990, heeft oriented strand board bewezen als een economische en concurrerende structurele panel, de productie ervan veel groter is dan die van triplex . Pond voor pond, het is sterker dan staal en beton, en in tegenstelling tot deze, het is gemaakt van een volledig hernieuwbare bron. Vanwege de lage impact op het milieu, hoge beschikbaarheid en lage kosten, het is een geweldig alternatief voor multiplex.

Stap 3 – Breng de Top Coat