hoe shaker keukenkasten maken

Shaker keukenkasten voeg een grote minimalistische uitstraling aan uw keuken decor. Vanwege het ziet er geweldig uit, de sterke schrijnwerk, en functionaliteit, de shaker ontwerp blijft een favoriet onder thuis remodelers zijn. Wanneer u denkt over de invoering van de shaker stijl in uw keuken, kan de kosten aanzienlijk zijn. Echter, met een paar eenvoudige stappen, gereedschappen en houtbewerking kennis, kunt u eenvoudig bouwen van uw eigen set van aangepaste shaker keukenkastjes.

Gebruik je meetlint en ontvang de metingen van het kabinet opening. Voeg deze metingen beneden, maar aftrekken 3/4 inch van de diepte voor kastdeuren, en aftrekken 1 1/2 inch van de breedte voor vergoeding van de zijpanelen.

Stap 1: Meet voor Karkas van Keukenkasten

Snijd de zijkanten van keukenkast Door de metingen van de hoogte en diepte van de opening op twee stukken multiplex. Knip ze uit met behulp van een tafel zag en de juiste veiligheidsuitrusting en technieken. Markeer de metingen van de andere drie zijden en snijd ze met een tafel zagen.

Stap 2: Knip Pieces for Karkas van Keukenkasten

Monteer het frame met behulp van houtlijm en buisklemmen. Line-up elk van de zijden met de andere delen en liberale hoeveelheden lijm. Gebruik afwerking nagels om ze vast en klem met buisklemmen totdat ze drogen. Zorg ervoor dat de onderkant van de kast verwekken twee duim van de bodem.

Stap 3: Bouw Karkas van de Keuken Kasten

Snijd de 1/4-inch hout breedtes van 2 inch. Meet vervolgens de boven- en onderkant van uw kast en snijd twee stukken op deze lengtes. Maat voor de hoogte van de kast gezicht en snijd twee van de 1/4 hout om deze meting te passen. Lijm de bovenste en onderste rails op je kast gezicht en klem hen. Voeg de twee Stiles, of zijkanten van het gezicht frame, met lijm en klemmen.

Stap 4: Build Gezichtskader

Meet de voorkant van je kast gezicht en voeg een ander inch aan de totale hoogte en breedte. Meet twee stukken van triplex op 2-inch breedtes en de verticale meting van uw kabinet front. Snijd deze stukken op tafel zag en zet apart. Trek 4 inch van de breedte van de opening en snij twee stukken multiplex deze meting.

Stap 5: Bouw Deur

Met behulp van een router met de juiste Shaker-stijl rail en stijl bit, snijd de gezamenlijke in de deur stukken. Dry passen in de stukken samen om ervoor te zorgen dat ze goed passen.

Stap 6: Cut Stile en railsontwerp

Stap 7: Knip Panel voor deur

Meet de opening tussen de staanders en rails en snijd een 1/4 stuk triplex deze dimensies.

Monteer de deur rond de 1/4 triplex en lijm samen met sterke houtlijm. Gebruik de leidingklemmen om ze bij elkaar te houden tot het droog is.

Zand uit een van de overtollige lijm die aanwezig zijn op de kast. Maak de deurscharnieren op de Shaker keukenkastjes. Schroef de deuren om het gezicht frame en installeer de deur trekt. Het kabinet is klaar om te worden gelakt en hing in uw keuken.

Stap 8: Monteer de deur

Stap 9: Finish Cabinet