hoe stenen tegels leggen

De moderne home decor niche is getuige van een toenemende voorkeur voor stenen tegels te leggen. Stenen tegels hebben de voorkeur als een vloer optie, omdat ze zijn zeer duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Verder zijn stenen tegels vond voor de rustiek tintje ze lenen aan de sfeer van een huis. Tegels kunnen worden gelegd in binnen- en buitenruimtes van een huishouden. Sommige mensen in te huren professionals om stenen tegels te installeren. Het moet duidelijk zijn dat in tegenstelling tot andere tegels opties tegels zijn vrij eenvoudig te installeren. Om stenen tegels lag in uw huis, gebruik dan de volgende informatie.

Het is beter dat je de hulp inroepen van iemand voor dit project, als steen tegels erg zwaar kan zijn. Je moet de totale oppervlakte die tegels moet meten. Dit geldt ook voor ongeveer 15 procent extra betegelen materiaal gereserveerd voor verspilling en tegelwerk rond de randen. Kies tegels op basis van uw persoonlijke voorkeur. Denk aan factoren, zoals textuur, kleur tinten en compatibiliteit met de inrichting van de betrokken kamer / kamers. Je moet kopen grout-mix en mortel die speciaal is gemaakt voor de stenen vloer. Idealiter moet je een monster tegel naar de bouwmarkt te voeren op het moment van het kopen van de specie / mortel. Dit komt omdat elke vorm van stenen tegel heeft variërende porositeit en bindende kwaliteiten. Het wordt aanbevolen dat u dunne-set tegels mortel te gebruiken.

Stap 1-Aan de slag

Grondig reinigen van de vloer. U kunt een bezem, mop of zelfs een stofzuiger te gebruiken voor dit doel. De aanwezigheid van vuil kan het bindingsvermogen van de mortel / specie belemmeren. Als u de vloer te wassen, laat het dan volledig opdrogen. Met behulp van een krijt, maken markeringen waar de tegels randen tegen de muren zouden worden gelegd. Dit is van vitaal belang, omdat tegels rond de muur / deur randen kan een beetje veeleisend.

Stap 2-Voorbereiden tegel oppervlak naar Lay Stone Tiles

Tel het aantal tegels die nodig zou zijn om de tegel randen. Betegelen randen steevast onder andere met behulp van enkele kleinere dan gemiddeld tegels. Benader het aantal en de grootte van de gesneden / cut tegels die nodig zijn voor dit doel. Dienovereenkomstig, snijd de tegels, met behulp van een diamant-edge cirkelzaag. U kunt een hamer / beitel gebruiken om break-off de koppige randen. Met behulp van een witte steen, het dossier van de randen van de snede tegels.

Stap 3-Voorbereiden van Tiles

Meng de dunne-set mortel in een plastic emmer. Met behulp van een troffel, start het gieten van de mortel op de voorbereiding van het oppervlak. Start van de tegels aan het verste einde van de ingang. Rond de randen, bevestig de tegels langs de krijt-lijnen. De ruwe-cut verscheidenheid van stenen tegels is een beetje meer uitdagend. Deze tegels hebben vaak onregelmatige randen die niet kan worden verborgen met grout. Deze ruimten moeten worden gevuld met kleine stukjes steen tegels. Gebruik de tegels stukken overblijfsel uit het snijden van tegels voor de randen. Bij het leggen van deze kleinere stukjes, proberen om een ​​uniform patroon te maken. Het plaatsen van hen in een rechte lijn of diagonale lijnen is de makkelijkste patroon te volgen.

Stap 4-Leggen Stenen Tegels

Druk moeilijk op elkaar gelegd tegel. Dit helpt om squeeze-out van de overtollige mortel en zet de tegels in hun positie. Gebruik de specie-mix voor het vullen van de kleine ruimtes tussen de laid tegels. Gebruik een grout-float aan de voeg dieper te duwen in de spleten. Laat de tegels zonder toezicht gedurende ongeveer 40 minuten. Hierdoor kan de mortel uitharden en de mortel te binden met de tegels. Gebruik een natte spons om de tegels te reinigen.

Stap 5-beveiligen Stone Tiles