hoe u uw betonnen terras te schilderen

Als u wilt wat kleur en leven toe te voegen aan een saaie, grijze betonnen terras, sparren het met verf. U kunt het terras te schilderen om de kleur van uw huis te passen of om een ​​aantrekkelijk contrast dat apart helpt stellen uw terras te bieden.

Wanneer behoorlijk geschilderd, kan uw kleurrijke betonnen jaar duren.

Stap 1 – Maak de betonnen terras

Grondig reinigen van uw betonnen terras om vuil en puin te verwijderen. Je wilt niet dat er iets in de weg van de verf en het oppervlak, of erger nog, het mengen in met de nieuwe verf.

Stap 2 – Breng de Buitenkant Paint

Voor de beste reiniging, meng water en wat mild schoonmaakmiddel, en vervolgens schrobben het over het beton met behulp van een bezem of een lange steel borstel. Zorg ervoor dat u alle van de zeep volledig weg te spoelen en laat de patio te drogen.

Stap 3 – Reinig de Patio Again

Na het droog is, gebruik maken van een goede kwaliteit bezem of winkel-vac om vuil en stof die nog steeds kan zijn achtergebleven te verwijderen.

Stap 4 – Breng de Clear Sealer

Zolang je een hoogwaardige exterieur verf die geschikt is voor gebruik op beton hebt gekozen, moet je geen probleem adequaat voor de patio oppervlak hebben. Paint producten meestal aangeven of ze geschikt zijn voor gebruik buitenshuis en welke oppervlakken zal ze het beste werken.

onderwerpen

Om te beginnen schilderen, je verf grondig mengen en giet het in de lade. Gebruik een lange steel verfroller voor het beste resultaat.

Wees niet bang voor het toepassen van meerdere verflagen. In feite zijn veel dunne lagen beter en sterker dan enkele dikke lagen. Volg de aanwijzingen van de fabrikant over het verfblik droogtijd voor het toevoegen van een tweede laag.

Terwijl u in staat zijn om weg te komen met een laag, het aanbrengen van meer lagen zal de verf sterker en beter bestand tegen chippen of peeling in de toekomst te maken.

U moet het mogelijk maken de verf helemaal droog is voordat u verder gaat. Afhankelijk van het type verf u gebruikt, kan deze zolang 24-72 uur. Als u van plan bent op het aanbrengen van een tweede kleur verf als grens of decoratie, moet je het toe te passen na de eerste kleur volledig is opgedroogd.

Veeg het terras weer met een licht vochtige doek of mop. Dit zal u helpen het stof en vuil dat is bewoond sinds de verf droog te verwijderen. Laat het oppervlak van de betonnen terras drogen 02:58 uur. Pas daarna moet u beginnen met het aanbrengen van uw duidelijke sealer.

Giet de duidelijke sealer in een schone lade verf en rol het op de binnenkoer met uw verfroller. Laat de sealer te drogen voor een uur of twee tussen opeenvolgende lagen.

In tegenstelling tot de verf, er is niet zoiets als te veel sealer. Solliciteer zoveel lagen als je kunt. Hoe meer lagen duidelijk sealer die u toepast, hoe moeilijker en de meer duurzame de finish zal zijn. Laat het oppervlak volledig droog voor het lopen op.

Tijdens het proces, moet u wellicht een plastic zeil te gebruiken om de patio te dekken om ervoor te zorgen dat het niet nat van de regen krijgt, maar zorg ervoor dat het zeil niet daadwerkelijk het beton te raken.