hoe u uw grasmaaier sneller te maken

Heeft u ooit zou willen dat je je grasmaaier werken net een beetje harder te maken en gewoon een beetje sneller? Wilt u om te proberen en het versnellen van de tijd die het duurt voor u om af te snijden uw gazon? Als dat zo is, probeer een aantal van deze tips om aanpassingen te maken aan uw grasmaaier.

Als de grasmaaier is riem aangedreven, kunt u de afmetingen van de katrol systeem te veranderen. In het algemeen, de grootte van de poelie in de achterkant van de maaier en de grootte van de schijf aan de motor. Deze kleine aanpassingen zullen helpen om de snelheid van de grasmaaier op.

Het veranderen van de katrol systeem

Door het verkorten van de lente op de gouverneur van uw grasmaaier, zal u uw maaier sneller gaan. Als alternatief kunt u het voorjaar geheel te verwijderen. Dit is een truc van de handel vaak gedaan als iemand op zoek naar hun maaier te gebruiken als een race-auto!

Verkorten van de lente

lopen uw maaier met een volle benzinetank altijd. Dit zal helpen het uit te voeren bij hogere snelheden en veel efficiƫnter. Op hetzelfde moment, controleer dan de olie en top het af, indien nodig.

Het toevoegen van brandstof aan de Tank